Koukussa Kortteihin Tekniikka10 2015

Osallistuin Tekniikka10 hetken mielenjoteesta, kun pidin ensimmäisen haasteen videon tekniikasta. :)

Ensimmäinen tekniikka kympin haaste on Kuulamaalaus.

Tekniikka 1

.

Toinen haaste on Irisfolding, joka oli itselleni aivan uusi tuttavuus.

Tekniikka 2

.

Kolmas haaste Quilling, jota en myöskään ollut aikasemmin koskaan koittanut, jota olen miettinyt kyllä muutamaan otteeseen. Hyvä että tätäkin tuli testattua. :)

Tekniikka 3

.

Neljäs haaste Teabag Folding, tuntui tähän mennessä haasteellisimmalta. Täysin mukavuusalueen ulkopuolelta voisi sanoa, mutta kyllä siitä silti kortti tuli. :)

Tekniikka 4

.

Viides haaste kuului Valuttamista, Roiskeita ja Pisaroita, joista piti valita yksi tai kaikki kolme. Valitsin itselleni pisarat, joita tässä on tehtynä sekä vesivärillä, että akryylilla.

Tekniikka 5

.

Kuudes haaste on oma kestosuosikkini, eli Puettu Leimakuva. Embossasin Stampendousen ruusun valkoisella gelliplatella värjätyille papereille ja puin niistä kukan. :)

Tekniikka 6

.

Seitsemäs haaste Ristipistoja – Ompelua – Kirjontaa. Käytin tässä kortissa ompelua, jota löytyy koirailmapallon narusta ja tähtien ympäriltä.

Tekniikka 7

.

Kahdeksas haaste Itsetehdyt Kukkaset. Tässä kortissa on saksilla leikatusta spiraalista pinseteillä pyöritettyjä kieputuskukkia.

Tekniikka 8

.

Yhdeksännessä haasteessa aiheena oli Sulaa Vahaa. Tarkoitus oli saada vaha liikkumaan kuumentamalla ja sekoittumaan keskenään. Käytin omaan vahan sulattamiseeni pientä -askartelulle pyhitettyä- silitysrautaa, jonka pohjaan sulatin halvimpia tavallisia lasten liituja ja ”lääpin” vahaa pohjalle. :) Aika hauska tekniikka kun sen sai toimimaan. (Ensimmäiset yritykset kuumailmapuhaltimella ei oikein tuottaneet tulosta kun näillä halvoilla liiduilla ei saanut väritettyä kerrosta, jolla olisi saanut vahan sulatettua ja leviämään…)

Tekniikka9

.

Sitten viimeinen, eli kymmenes: Valitse jo esitetyistä T10 tekniikoista yksi tai useampi lemppari. Valitsin tekniikoiksi puetun leimakuvan, ompelun ja roiskepisarat. Puettu leimakuva tulee varmaankin aina olemaan ikisuosikkini, sillä en ole niin taitava/kärsivällinen värittäjä ja tykkään kevyestä kerrostuksesta mitä pukemisella saa aikaan. :) Lisäksi roiskeilla ja ompeleilla saa kivaa yleisilmettä aikaiseksi.

Tekniikka 10

 

Oli kyllä mukava osallistua tähän! Todella kivoja haasteita, kiitos paljon Koukussa Kortteihin ylläpidolle järjestämisestä! :)

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Koukussa Kortteihin Tekniikka10 2015

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s