Hyvin paha neuloosi

Blogi on nyt nukkunut kesäunta ja varmaan jatkaa vielä pientä torkkumista tämänkin postauksen jälkeen. :) Paljon on tapahtunut kesän aikana: Matkaluovuuteen tapahtumaa ja hyvin hyvin paljon neulomista. Näistä bloggailen vielä myöhemmin vaikka se ajankohtaisuus ehkä meneekin vähän enempi ”ohi” nyt päivä päivältä, mutta ei kai tämä niin kronologista tarvitse olla. :D

kappa-huivi

Sain tehtyä Veera Välimäen Huivileikki-kirjasta Kappahuivin. Huivistani tuli n.150cm pitkä 200cm sijaan ja lankaa meni 137g, mutta muuten huivi on tehty ihan ohjeen mukaan. :) Ja olen muuten aivan rakastunut tähän huiviin! <3 Todella mukavan kevyt käytettävä ja toimii sekä hartioita lämmittämässä niinkuin kuvassa, että tuubihuivina vain kaulalla roikkumassa. :)

Lanka: Zauberball Lace Ball, Schokocreme 800m/100g

3 kommenttia artikkeliin ”Hyvin paha neuloosi

  1. Hei! Olipa hauskaa, että löysin tänne sattumalta, kun etsin muiden tikuttelemia Kappoja. Me tapasimme lauantaina Lankamaailman neuletapaamisessa, ja siellä ihastelin jo Kappaasi, ja kyselin neuvoja. Muistaisitko, että aloititko ohjeen mukaisella silmukkamäärällä ja että mitä puikkokokoa käytit?

      • Tervehdys jälleen, ja kiitos avuliaisuudestasi! :) Kappasi on tosissaan ihana! <3 Ehkä minäkin käytän poltetun oranssin väriset Zauberball Lace -palleroiseni tähän malliin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s