Skräpätään samoista materiaaleista – Jehkotar

Jehkotar organisoi pienen samatmateriaalit skräppihaasteen. Mukana ringissä on Jehkotar, minä, Maaka ja Merkku. Jokainen meistä lähettää vuorollaan toisilleen kitit ja kukin julkaisee omissa blogeissaan näistä tarvikkeista skräpätyt leiskat. Sovimme, että jokainen käyttää omaa taustapaperia ja musteita ja leimoja ja ”mömmöjä” saa käyttää kitin lisänä ja kaikkia kitin tarvikkeita ei tarvitse käyttää. :)

Vahtipaikka

Tämän sivun tausta paperi on 12″x12″ AC:n valkoinen kartonki, jonka värjäsin DistressInkeillä: Antique linen, Tattered rose, Vintage Photo ja Walnut stain. Samoja musteita käytin myös Jehkottaren lähettämän kitin tarvikkeiden sävyttelyyn. Napissa on lisänä gessoa. Kitin lisäksi käytin otsikkoon Kaiser Craftin Tiny Alpha Stickerseitä, värinä Latte.

Jehkottaren materiaalit1Jehkottaren materiaalit2

Jonkinverran jäi käyttämättä tästä kitistä ihanuuksia. Muummuassa noppaa pyörittelin pitkään käsissäni, että miten sen saisin mukaan, mutta nyt se jäi pöydälle vielä pyöriteltäväksi, mutta kyllä sekin vielä paikkansa tulevaisuudessa jostain projektista löytää. :)

5 kommenttia artikkeliin ”Skräpätään samoista materiaaleista – Jehkotar

  1. Paluuviite: Skräpätään samoista materiaaleista – Maakari | mileksi's Blog

Jätä kommentti