P*skarteluhaaste #231 – Bingo

Pskarteluhaasteessa on aivan ihana bingo!!! Pitkästä aikaa inspiroiduin skräppäämään paskista varten! :) Rivini on kuusikulmio-kohokuviointi-teippi.

Tuning

Kohokuvioin 12″ skräppipaperiin kohokuviointitaskulla, jossa on hunajakennoa. (Paperi asetetaan kohokuviointikansion päälle oikeapuoli kohokuviointikansion kolopuolta vasten ja paperin nurjalta puolelta pakotetaan koloja pitkin joko sukkapuikolla tai pallopäisellä työkalulla). Suihkin taustaan spritzerillä uusilla vesipohjaisilla Graph’it Shake tusseilla, joita sain Paperilohikäärmeestä Askartelupirtissä. Tussit ovat niin uusia, ettei ne ole vielä ehtineet edes verkkokaupan sivuille. :)

Askartelupirtissä oli paikalla myös Teippitarha, josta ostin uuden uusia ihania washiteippejä. Ostin kahdeksan rullan pötkön uutuusteippejä ja hölmöyksissäni menin hukkamaan niiden pakkauksen. Epäilen kyllä hyvin vahvasti, että näiden uusien teippien merkki on Masté. Niissä tuntuisi olevan vähintään yhtä hyvä liima kuin MT:n washiteipeissä, joita olen tähän asti suosinut. Näitä uutuusteippejä on siis leiskan taustalla ja näitä tulee varmasti hankittua vielä jossain kohtaa lisää. :)

Tässä vähän lisää kuvia projektista. :)

Arkikuva 2.2

tuning1

tuning3

Taustalle säästin Lego elokuvan leffaliput muistoksi :)

5 kommenttia artikkeliin ”P*skarteluhaaste #231 – Bingo

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s