Erilainen blogihyppely

KortteiluFlown ihanainen Maikkis haastoi minutkin mukaan hyppelemään. :) Olen aikaisemmin saanut vastaavan tyylisiä haasteita muutaman, mutta jättänyt ne väliin, jotenka tällä kertaa otin itseäni niskasta kiinni ja osallistun.

1. Minkä parissa työskentelen tällä hetkellä

Helppo vastaus tähän olisi varmaan ”vähän kaiken”, mutta ei tästä nyt niin helpolla päästä! :D Olen parasta aikaa kesälomalla ja blogi on uinunut kesäunta jo hetken aikaa. Meneillään on huivin kutomista ja gelleilin vinon pinon paperia Jennin kanssa, jotka pitäs jatkojalostaa eteenpäin. Juurikin noista Gellipapereista olisi tulossa ainakin yksi leiska johon on jo kuvakin valittuna. Olen myös väritellyt vähän leimakuvia ja yrittänyt raivata askarteluhuonettani siistimmäksi ja ennen kaikkea olen lomaillut! :)

wendy_edited-1

2. Kuinka kauan luon yhtä tuotosta?

Se vaihtelee niiiiin paljon. Joskus (harvoin) saan leiskan tai kortin valmiiksi alle tunnissa, normaalisti siihen menee muutamia tunteja tai päiviä mikäli jätän työn odottamaan lisä inspiraatiota ja puuhailen muuta siinä välissä. Ja löytyyhän tuolta keskeneräisinä olevia juttusia, jotka on olleet tuossa tilassaan jo viikkoja ja kuukausia. :D

3. Lempi tekniikkani joita käytän tällä hetkellä?

Tämän hetken suosikkini on varmaankin mistitaustojen tekeminen siten, että suihkin mistejä ja vettä askartelualustalle ja dippaan paperin siihen päälle. :D Äärimmäisen helppoa, mutta sillä tavalla saa akvarellimaista utuista taustaa, joka kiehtoon juuri nyt kovasti. Sabluunoiden kanssa leikkiminen on nyt myöskin hyvin pop.

4. Kuinka minun kirjoitus/luomisprosessini toimii tai etenee?

Kamalan vaikea kysymys… Usein keksin kokeilla jotakin tekniikkaa ja katsoa mihin lopputulos johtaa. Toisinaan jokin ajatus popsahtaa päähän ja siitä se sitten lähtee. :D Välillä katselen YouTubea ja hyppelen muiden blogeissa. Monesti käykin niin ettei alkuperäinen idea enää näykkään valmiissa työssä kun työ vie mennessään.

Huivi 1

5. Kuinka innostun ja kuinka pysyn inspiroituneena?

Innostun hyvin helposti! Siihen riittää kavereiden kanssa keskustellessa syntyneet ideat tai uudet askartelu tarvikkeet tai vanhojen tarvikkeiden läpikäynti tai vaikka telkkarin katsominen. Innostuminen ja inspiraatio voi tulla ihan mistä vain varoittamatta. Inspiroituneena pysyminen sitten taas vaatii välillä itseltäni enemmän. Ne hyvät (ja huonot) ideat, joista on alunperin innostunut ei kanna aina maaliin asti. Eli innostumisesta ei välttämättä aina synny asioita jotka jatkaisin valmiiksi asti. Toisinaan taas ”tappelen” projektin puoliväkisin valmiiksi asti niin kauan, että lopputulos miellyttää. En silti enää nykään pakota kaikkea aloitettua loppuun, niinkuin tuli ehkä askartelun alkuaikoina tehtyä. Nykyään uskallan jättää paremmin projekteja kesken odottamaan uutta innostuksen puuskaa ja uskallan myös heittää niitä roskiin, mikäli ne alkaa tuntua hävityltä sodalta.

6. Millainen on minun tyylini?

Oman tyylin luonnehdinta on vaikeaa! Tuntuu kuin pitäisi änkeä itseään pieneen pieneen laatikkoon, mutta voihan sitä taaskin yrittää. :D Oma tyylini on ilmavan tilavan kevyt, tai se on jotain mihin yleensä pyrin. Valmiista projekteista ei aina ilmavia, kevyitä ja tilavia synny, mutta kun saan jotain sellaista aikaiseksi koen yleensä suurimman onnistumisen tunteen. Tietynlaisesta yksinkertaisuudesta ja selkeydestä pidän myöskin hyvin paljon. Tyyliin liittyy myöskin värit ja mieluisin värikomboni onkin keltainen-oranssi-pinkki, mutta aina pitää yrittää käyttää muitakin värejä. Näillä väreillä on yleensä helpoin päästä eteen päin jos tuntuu, että inspiraatio on jumissa. :)

Arboretum kaveri1

 

Haastan tätä blogihyppelyä jatkamaan Piian Kuppiteetä-blogista. Piian tyyli on ihanan räväkkä ja massasta eroittuva. Piia osaa käyttää ihanan voimakkaita värejä ja tekstuureita. Ollaan tutustuttu Paperilohikäärmeen Design tiimin kautta ja ystävystytty nyt viimeisen vuoden aikana. :) Piian blogiin kannattaa mennä kurkkimaan jatkoa hyppelylle 22.7.2014

En saanut haastettua tätä eteen päin kolmelle seuraavalle kuten asiaan kuuluisi, joten siitä syystä haaste on täysin vapaa kaikille halukkaille! :) Jätä komenttiin viestiä jos haluat osallistua mukaan jatkamaan tätä ketjua niin linkkaan sinut mukaan tähän postaukseen. Jos otat haasteen vastaan vastaa näihin samoihin kysymyksiin ja bloggaa niistä viikon päästä 22.7.2014.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s